Delvano

Case - Delvano Construction Equipment

Delvano Construction EquipmentWELKOM op de vernieuwde website van Delvano Construction Equipment, afdeling van het familiebedrijf DELVANO NV.

Onze afdeling staat in voor de verkoop, service en verhuur van het Case Construction gamma.

Delvano Construction Equipment  is verantwoordelijk voor de regio zuid west Vlaanderen, zuid oost Vlaanderen en Henegouwen.

Door onze jarenlange ervaring en constante bijscholing kunnen wij zorgen voor een perfecte na-service. Wij hebben reeds al ruim 10 jaar ervaring met case.
Dit doen we tevens ook nog altijd voor de O&K machines die we voorheen verkochten.

De afgelopen jaren heeft case construction niet stilgestaan qua ontwikkeling van nieuwe machines waarvan de motoren nu voldoen aan de laatste emissie normen, stage 3B / TIER IVi.  Zo zijn recent de C - serie rupsgraafmachines van 8 tot 50 ton geïntroduceerd alsook de F – serie wielladers. De productiviteit ligt hoog van deze machines niet te min ligt het verbruik laag wat resulteert tot een lagere kost per draaiuur. 

De openbare weg proper houden is ook zeer belangrijk om ongevallen te voorkomen en daarvoor hebben we het gamma veegborstels om aan de tractor, heftruck  of verreiker te monteren.

Op de website kan U terecht voor een overzicht van het gamma nieuwe machines, tweedehands machines, uitrustingsstukken en onderdelen.